piatok 28. marca 2014

Raňajky #2



Jedno ráno sobotné, vykračujem tržnicou
moje telo hladové, dnes nasýtim praženicou.
Hríby, cibuľa, korenie farebné,
raňajky s hlivou sú mi naklonené:)




Praženica s hlivou ustricovou

suroviny:

čerstvá hliva ustricová
domáce vajcia
soľ
mleté farebné korenie
maslo
olivový olej
cibuľa

medvedí cesnak
petržlenová vňať



postup:

Na oleji a kúsku masla orestujeme na jemno nakrájanú cibuľu do zlatista. Hlivu nakrájame na tenšie plátky a na miernom ohni restujeme do mäkka približne 35 minút. Zalejeme rozšľahanými vajíčkami, osolíme, okoreníme a krátko opečieme.



Pozor sýte jedlo, konzumovať radšej na raňajky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára