streda 16. októbra 2013

Obedové menu_insp 1



Cez leto sme strávili pár dní u priateľov v Starej Turej a blízkom okolí. Vďaka náhode sme na Kopaniciach narazili na výrobcu kozieho syra. Po pár mesiacoch „odvykacej‟ kúry od miestnych dobrôt sa k nám tento syr opäť dostal a tentokrát ... aj s kamarátom tvarohom.
Obed

Výborná hokkaido polievka, o ktorej som dávnejšie písala tu

Šalát s kozím tvarohom.



Potrebujeme zmes šalátových listov (mladý špenát, cviklové listy a rukola), uvarenú
a vychladenú cviklu, kozí tvaroh, konopné semienka a bezlepkový chlieb.
Dochutíme tekvicovým olejom, soľou a šťavou z citróna.

Na desiatu a olovrat ovocie:)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára